Hem Kontakta oss Integritet leverans
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

leverans
Vi insisterade alltid på att beställa samma dag, leverans nästa dag, såklart, tillåter du att skicka varor i frånvaro av enskilda varor i 1-3 dagar

Returpolicy
Vi bryr oss om den största tillfredsställelsen. Du måste acceptera oss 5 dagar efter ditt paket. För valutakurser, vänligen kontakta oss för att returnera objektet innan du återvänder till din leveransadress. Alla artiklar som returneras till oss får inte ändra, ändra eller tvätta sitt ursprungliga skick, alla etiketter. Vi kan inte gå tillbaka / byta namn, t ex dåliga skor, inte fallna artiklar. Se därför till att formatet och elementen är de du vill ha.

Alla beställda artiklar finns här. Vi är engagerade i en bra ordning och ditt paket. Så här återställer du saker efter att du har återgått till rätt projekt: Alla returprodukter är föremål för 5% skatt. Transportkostnader återbetalas inte.

Vi kommer att återbetala eller byta rätt fraktsändning med beställningen, du kommer att ansvara för frakten

eliminera
Om du beställer och byter ditt sinne kan du alltid skicka oss en avbeställd måltid och ålägga en straff på 25%. De flesta beställningar skickas inom 1-2 dagar. När beställningen har skickats kommer avbokningsförfrågan att avvisas.

Retur / Byt ut
Om du har en produkt måste du kontakta oss efter 3 dagar eller begära ersättning. Vi erbjuder återbetalning eller ersättning av följande tre villkor:

Vi skickade ett par fel (det vill säga. Fel storlek, fel färg eller fel stil), eller problem med kvaliteten på produkten (utan någon skada på mänskliga faktorer), kan du returnera den till oss, om vi inte får paketet tillbaka. Produkterna måste säkerställa i vår kvalitetskontroll, om det finns problem, skickar vi en ny produkt eller återbetalar om du är nöjd med våra produkter (i gott skick), återvände jag. Det är nödvändigt att transportera hela sändningens vikt. Om du vill byta frågor om din produkt (storleksfel, kromatisk avvikelse eller stilfel). Du måste betala för att byta alla fraktkostnader.

Back